Angleščina s sestro Barbaro

03.02.2020 

V letošnjem šolskem letu smo se tri učiteljice z željo po obnovitvi znanja angleškega jezika povezale s s. Barbaro Poredoš in jo prosile, da bi nas vzela »pod svoje varstvo«. Kmalu sta se nam pridružili še dve kandidatki in tako se vsak ponedeljek ob 19h srečujemo na urah angleščine v Marijinem domu na Bledu.


Tatjana, Nuša, Ana, Barbara, Vesna in naša učiteljica s. Barbara. Imamo se lepo, obnavljamo znanje časov, nepravilnih glagolov, posebnosti angleškega jezika in se predvsem urimo v angleški konverzaciji. Učiteljica s. Barbara pravi, da nam gre dobro, zato tudi količina domačih nalog ni prevelika. Naše osveženo znanje je vsaka od nas preizkusila tudi v tujini in lahko rečemo, da je naša učiteljica res odlična! Predvsem pa vsak ponedeljek naredimo tudi nekaj na našem duhovnem področju, tako da je delovni začetek novega tedna čisto pravi in poln blagoslova.

Vesna Leban


Dodaj na iGoogle Bookmark and Share na vrh  

Misijonsko prostovoljstvo mi je izziv v smislu, da se za neko obdobje odpovem komfortnemu delu svojega življenja, se prilagodim drugačnemu vsakdanu in se dam 'na razpolago' šoli življenja.

 

(Mojca Zega)

 
ZAVOD DOMINIKA, Partizanska c. 6, 4260 Bled | Vse pravice pridržane © 2010 | Kolofon